Super Touch: onze Photobooth heeft een 22″ super intelligent Full HD touchscreen.

 

Finest camera: dankzij onze Nikon spiegelreflexcamera krijgt u in géén tijd een opname van uw moment.

 

Lay-out: uw eigen professioneel gepersonaliseerde prints, want het is uw feest. Ook een foto van de dag zelf is mogelijk.

 

E-mail: wilt u geen afdrukken, dan kunt u uw gasten hun foto’s onmiddellijk laten e-mailen.

 

Digitaal: onze photobooth bezorgt u de foto’s digitaal na uw event. 

Medewerker van ’t Atelierke stand-by: ondersteuning bij het maken van foto’s, gastenboek,  ...

    Mogelijkheid om verschillende collage te kiezen:

Collages van 3 of 4 foto's is de favoriet van onze klanten. 

 

Fotostrips:
De foto strips zijn perfect voor een leuk gastenboek, zodat u steeds een mooie herinnering heeft aan uw feest. Ze worden altijd in dubbel gedrukt in 5x15 cm formaat op hoogwaardig fotopapier.

 

Aparte foto:

Selecteer het aparte beeld (tegen meerprijs) als u slechts één foto per afdruk wilt. De foto's zijn in 10x15 cm formaat gedrukt op hoogwaardig fotopapier.

 

 

​​

Ben je op zoek naar iets unieks en vernieuwends voor jouw feest of evenement? Dan is de photobooth caravan de perfecte toevoeging! Deze vintage caravan is omgetoverd tot een fotobooth waar gasten leuke en spontane foto's kunnen maken.

 

Met zijn charmante uitstraling en retro look is de photobooth caravan een echte eyecatcher op elk feest. Gasten kunnen zich verkleden met bijpassende accessoires en props voor nog meer plezier en gekke foto's.

 

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement, de photobooth caravan zorgt voor onvergetelijke herinneringen en leuke momenten voor alle gasten. Laat je gasten lachen, poseren en gekke bekken trekken voor de camera en maak zo blijvende herinneringen.

 

Kortom, de photobooth caravan is de perfecte toevoeging aan elk feest en zorgt voor een onvergetelijke en originele ervaring voor alle gasten. Boek de photobooth caravan voor jouw volgende evenement en creëer onvergetelijke herinneringen die nog jarenlang worden gekoesterd.